Dagens luring

Idag när Minna inte ville va inne längre så fick mamma offra sig och gå ut i det fina vädret med henne. Men mamma skulle tillbaka in och hämta något. När mor kommer tillbaka ut får hon se något riktigt sött. Minna sitter på huk brevid en rabatt och smaskar på en grästuva tillsammans med en grannkatt. En middag för två, så himla sött. När hon ser att mamma kollar så lägger hon på ett gapskratt och smiter iväg, snabbare än blixten. När mamma får tag i henne så spottar hon ut gräset och kläcker; blä, kattmat!

Sen har hon röjt Järnet på Maxi med lekfarbror nummer 1: Tim =D
De härjade så in i norden, men hade så roligt att man inte hade hjärta till att säga åt dem att lugna ner sig. Minna hade inga skor heller, så hon hade skapligt skitiga fötter. Saker de hann göra:

-krocka med kattmaten
-springa ända till Ta-självlagret innan Tim hann ifatt henne från frukten
-krypa in i en gasolgrill
-sno mjukost med hummersmak och springa för livet

När mamma fick tag på den lilla tjuven alldeles brevid en ungt par så kläckte killen: "fullt ös?" med ett leende. "medsvetslös!" svarar mamma då. Jag tror att de gick direkt hem och bakade bebis efter det, med tanke på de leenden de hade när de såg vårt lilla charmtroll =D


Kommentarer
Postat av: emelie

Hahaha jag skrattar ihjäl mig. Går inte ha en tråkig dag när man har minna i närheten :P

2011-05-08 @ 09:56:17
Postat av: hannele

Sånna barn satte dom fast med sele i vagnen förr ;)

2011-05-08 @ 11:46:43
Postat av: Madde

Lalle: ... och usch vad tråkigt de måste ha haft =P

Men ärligt, det var nästan ingen i affären heller, så inte många som kunde störa sig på "den där skitungen" som hade hur kul som helst. Vissa tycker ju inte om när barn springer fritt, men hon förstörde inte minsta grej, skrek/tjöt inte och var aldrig ivägen. hon hade bara kul med sin älsklingsfarbror =)

2011-05-08 @ 13:12:31
URL: http://snudigastistan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0