konspirerar med fröken....

Idag har de varit ute och gått på upptäktsfärd med dagis. Minna hade blivit kompis med en liten chihuahua-valp sa fröken. De hade gått ihop och skulle försöka övertala mamma och pappa att köpa en sån till Minna. It´s not gonna happen! Tror att till och med vår fega lilla kisse skulle kunna äta upp den stackars valpen på 2 röda om vi skulle komma hem med en sån... Dessutom så var det nog en viss fröken som blev mest kär...

Det blir nog tidigt i säng för en Tuss idag också. Hon sitter just nu nerbäddad med en snarkande pappa i soffan och kollar på sitt favoritprogram. Det fick bli lite kvällsmat i soffan, annars hade det nog inte blivit mycket i magen alls.
....suck, nu hällde hon ut alla flingor på täcket! Nåja, det var ju ändå pappas täcke... =P

           

Trött men glad Tuss =D


Kommentarer
Postat av: Farmor

klart att tösen ska ha en vavva.. den kan hon ju ta med till dagis så blir fröken glad! :)

2011-05-18 @ 19:20:21
Postat av: Elin

Ja såntdär kommer när dom är redo :) Jag erbjöd Thea potta eller toa som ett alternativ men hon ville först inte så då lät jag de va, tillslut ville hon själv så då var de bara att uppmuntra :) lättare årstid nu när de inte är massa ytterkläder oså också!



Jaså gjorde hon, Minna & Thea är verkligen kompisar dom!! Så himla söta! Du vet att Minna är välkommen hit på en playdate va? Ni med såklart :)

2011-05-19 @ 09:15:22
URL: http://pumanan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0