Små söta ord genom en nappfylld mun...

Det har varit en härlig dag idag. Minna har varit sitt glada och busiga jag. När vi kom för att hämta henne på dagis så sprang ett par av hennes kamrater fram till oss först. Hennes bästis och en liten mörkhyad kille som är så himla charmig! Han springer in i mammas ben och kramar om henne som bara den! Han säger inte  ett ord, men det märks att han tycker om Minnas mamma ganska mycket =)

Minna var också tvungen att ge mamma en kram när kompisen gjort det, sen gick vi hela gänget mot dagisgrinden. Bästisen ville gå med oss hem, men hennes Mammo kom precis när vi gick, så hon bestämde sig för att följa med henne istället. Så himla söt är hon, precis lika snudig som Minna. Man tänker nästan på Emil-avsnittet när Emil träffar borgmästarens son: "När två små gossar av samma skrot och korn träffas, så tänds det liksom ett ljus i deras ögon." Eller nåt sånt. Det är så fint med ren vänskap hos små barn.

Väl hemma så kom Mimmi förbi en sväng för att få sig lite Minna-energi. Hon fick vara badvakt, och de satt där tillsammans i badrummet och pratade om vad Minna gjort under dagen. Mimmi uppskattar nog att Minna kan prata mer och mer, men hon är så nöjd bara hon får komma hit och hälsa på lilltjejen.

Sen vart det kvällsmat och lite mys under täcket i soffan. Tandborstningen fick även den vara i soffan. Vi har en eltandborste till den, men den tröttnade pappa på och hämtade den vanliga medan Minna fick ha el-tandborsten att borsta med själv. Minna bestämde sig då för att hennes fötter behövde borstas, så det fick bli tandkräm under fötterna och mellan tårna medan pappa borstade tänderna på henne. Nybadad och allt, men vad gör det?

Men det bästa med hela dagen kom när de hade gått och lagt sig. Pappa och Minna låg och pratade om vad de gjort under dagen, när det blir tyst om dom. Mamma som sitter i vardagsrummet känner på sig att det är något lurt på gång. Då ropar Minna från sovrummet med nappen i munnen:

-Jag älskar dig!

-Mamma, jag älskar dig!!!

-Mamma! Kom, jag älskar dig!!!!

Att det faktiskt kan värka i hjärtat av lycka, det visste vi inte förrän nu. Helt underbart att få höra detta för första gången. Mamma var tvungen att springa in och krama om sin lilla älskling och besvara de underbara små orden.

Sen ville Minna ha ett gosedjur hos sig, så mamma hämtade. Skruttan gosar ner sig under sitt täcke med sin kisse (skunk egentligen). Mamma undrar om inte Minna ska säga åt sin pappa att hon älskar honom också. Minna säger då:

Jag älskar dig.... Kissen!

Haha, snudigast i stan var det ja! =P


Kommentarer
Postat av: Farmor

Goaste gumman!!<3 vad "stor"hon blir plötsligt! :)

2011-05-19 @ 22:10:43
Postat av: linda

Hon har fått maskpiller. Dock hjälper det inte. Tror hon kan va lite inavlad, och därför hon inte lägger på sig. Men hon är pigg och glad :)

2011-05-20 @ 07:19:55
URL: http://systerrosa.blogg.se/
Postat av: hannele

Det är inte lätt att läsa med tårar i ögonen.

2011-05-20 @ 10:27:15
Postat av: emelie

Åh vad helt sjukt mysigt underbart :D världens finaste familj är ni.

2011-05-20 @ 11:42:07
Postat av: Johanna

Naw gud vilken go unge du verkar ha! <33

2011-05-20 @ 11:58:30
URL: http://rosvallare.blogg.se/
Postat av: lovisa

söt header!

2011-05-20 @ 12:26:34
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Linda- Mamma till tre <3

åhh..va härligt att få höra :) Sånt värmer mammahjärtat <3

2011-05-20 @ 12:38:32
URL: http://underbarastelinda.blogg.se/
Postat av: Marie - Från en prematurmammas hjärta -

Underbart<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0